EU-választás, illúziók nélkül

2019.05.09.
Stofi01
Kérdés azonban, hogy akik már bent vannak, hogyan reagálnak majd egy esetleges jobboldali győzelemre? Milyen és mennyi fegyverük van, s a bosszújuk, amelyet jól fizet az ismeretlen hatalom, mekkora károkat okoz majd egy „győztes” Európában?

Húsz pap és tudós véleménye: Ferenc pápa eretnek

2019.05.02.
Stofi01
Négy pap és 16 laikus tudós a LifeSiteNews.com oldalon április 30-án egy nyílt levelet publikáltak, amiben azzal vádolják, hogy elkövette a "kánonjog eretnekségi bűncselekményét", és "eretnek pápának" hívják. Levelükben felsorolják a még az egyszerű hívő embereknek is egyértelmű eretnekségeket és részletesen, evangéliumi idézetekkel és értelmezéssel alátámasztják állításukat.

Marc Roscoe Loustau, aki Szentszéknél feljelentette Orbán Viktort és a székelyeket

2019.04.30.
Stofi01
Marc Roscoe Loustau a jezsuiták lapjában írott cikkében azt is megemlíti, hogy a magyar és székely zarándokok felejtsék el, hogy Bergoglio hozzájuk megy, hiszen ez képtelenség akkor, amikor a román elnök meghívásának tesz eleget, s a román elnök a német kisebbséghez tartozik és maga is lutheránus.

Jezsuiták – és nem csak... –, Orbán Viktor és a magyar katolikusok ellen

2019.04.29.
Stofi01
Az amerikai jezsuita lap tehát ismét bizonyságot adott arról, hogy mi is valójában a tendencia, és mi az, ami sátáni ebben a világban. Hiszen másokat rágalmazni, másokról hazudozni és a hívő embereke millióit szembeköpni jezsuita módin cseppet sem keresztényi magatartás.

Vatikáni hadüzenet… avagy, félmillió Mexikóba

2019.04.29.
Stofi01
Nem hallottunk ugyanis olyan vatikáni adományról, amely a Sri Lanka-i áldozatok családjait volna hivatott támogatni, vagy a leégett, megrongált templomok újjáépítését segítené, s az olaszországi földrengésben megsemmisült vagy romossá vált templomokra sem adott egy centet sem a Vatikán, s az afrikai keresztényeket sem segítette anyagilag Bergoglio.

Magyar Csíksomlyó vagy román Simleu – pápalátogatás vagy pünkösdi búcsú

2019.04.27.
Stofi01
Az egész pápalátogatás voltaképpen egy politikai esemény, amelyben kénytelen-kelletlen benne van az átgondolatlan és ezért egymás ellen uszító pasztoralitás is. Hiszen Bergoglionak egész Romániát meg kell győznie a fent már említett világpolitikai törekvésről.

„Orbán tegyen nyelvvizsgát”… avagy „a nyelvvizsga a fiatalok elárulása”…

Ifjúságunk e kis csoportja felismerte Feriben azt a szellemi erőt, amely ma a tizedikeseket jellemzi, s így Feri, igazi példaképpé vált a magyar diákok 0,2% százaléka szemében.

Miért nem írok a patkányozó Bangónéról…

2019.04.26.
Stofi01
Telefonált egy barátom, és elmondta, hogy Bangóné lepatkányozta a nemzeti oldalt, illetve a nemzetet mindenek fölé helyező választókat.  Azt is mondta a barátom, hogy írjak erről az "aljasságról"….

Erdély jövője – összetartás vagy önfeladás

2019.04.25.
Stofi01
Erdély sorsát nem véglegesen döntötte el az 1920-as trianoni majd az 1947-es párizsi békeszerződés. Mert a történelemben nincsenek véglegesen eldöntött dolgok. Minden az éppen aktuális politikai viszonyok függvénye.

A pápa húsvéti üzenete – lehetett volna…

2019.04.21.
Stofi01
Mert nem csupán a megsemmisített templomok és a vértanúk száma növekszik, hanem az elkényelmesedett, és Istentől elforduló európaiaké is, akik egy ilyen veszélyben inkább állnak majd az ellenség mellé, mint szent hagyományaink és a kereszténység védelme oldalára... - mondhatta volna Ferenc, a pápa. De nem mondta, mert neki nem számít a keresztény vér... Ő a másik térfélen játszik...

Ezeket a cikkeket olvastad már?