Krisztus, Viktor és az EU

2019.05.24.
Stofi01
A félreértelmezett tanítások mételyezik az egyháziakat, a civileket és az egész európai emberi társadalmat. A család, a nő-férfi kapcsolat, a szexuális szabadosság, az abortusz-törvények, az LMBTQ őrület azonban az évszázadokon keresztül kialakult, hatalomtól és jóléttől, a felsőbbrendűségben tobzódó, megtébolyodottak önmagukat is elpusztító agyszüleménye.

Törjünk be a TV-be… – Az országgyűlési képviselőknek tényleg mindent szabad?

A képviselő pedig, amint megkapja a bárcáját e magas beosztásról, máris tudós és király lesz. Azonban, legalább kezelni kellene valahogy ezeket a félhülye „vagy tán egészen az” betörőket. Az őrző-védő szolgálatok kissé ijedős és rémesen határozatlan munkatárasait pedig ki kellene vágni, mint a hetes macskát…

Életveszélyes iskolai pályázatok - átgondolatlanul! Szabályozni kell!

2019.05.20.
Stofi01
Fontos volna, hogy a kormány szakértőkkel konzultálva meghatározza, szabályozza, azokat a helyeket, ahová rettegés nélkül engedheti el a szülő a gyermekét, s ne lehessen kötelezővé tenni a nyugati kirándulásokat, szakmai gyakorlatokat. Hiszen ez utóbbi külföldi munkavégzés, a fiatalkorúak korral járó érdeklődése miatt halmozottan rejti magában a veszélyeket.

Elégia Orbán Viktorért

Mert végre lássuk meg a tényt, amit nem lehet és nem is kell kerülgetni: Ha Orbán Viktor bármilyen okból nem lesz politikai vezető, ha megszűnik Magyarország lelkiismerete lenni, akkor minden elvész! MIN-DEN, amit eddig kínnal és keservvel felépítettünk, elértünk és megteremtettünk a haza, a nemzet és a jövő számára!

Az Úz-völgyi védőfólia és Attila hunjai…

2019.05.18.
Stofi01
Az ember nem tudja, sírjon vagy nevessen ezen az egész histórián, mert a maga nemében talán a világon egyedülálló – egyelőre –, hogy egy nemzet sírkertjét nacionalista őrületében gyűlöletkeltésre használja egy másik nemzet, amely a Magyarországon található, valós román katonahősök sírjaival egyáltalán nem foglalkozik, s amelyeket a magyar állam, az államközi szerződés szerint lelkiismeretesen és kegyelettel ápol.

Önjelölt „nemzetmentők”, honvesztő „hazafiak”… EU választás 2019.

2019.05.14.
Stofi01
Így minden képviselőjük elesik attól a bevételtől, amely a megszokott havi egymilliót biztosítja a semmittevésért. Kellett tehát egy nagy levegőt venni, leporolni a régi kottát és elkezdeni a cigányozást, a zsidózást, és az "Erdélyezést", azaz mindent, ami ma, és a Jobbikos időkben – sokakat megtévesztve – hatásos volt, és ma is az.

Orbán Viktor nem „tévézik” együtt Timmermanssal…

2019.05.13.
Stofi01
Miért fáj ez a visszautasítás a hazai ellenzéknek? Igazából nem is értem. Inkább örülhetnének a Miniszterelnök Úr ebbéli döntésének, hiszen legalább Timmermans nem égett porig – mint a Reichstag – a beszélgetés alatt és után.

EU-választás, illúziók nélkül

2019.05.09.
Stofi01
Kérdés azonban, hogy akik már bent vannak, hogyan reagálnak majd egy esetleges jobboldali győzelemre? Milyen és mennyi fegyverük van, s a bosszújuk, amelyet jól fizet az ismeretlen hatalom, mekkora károkat okoz majd egy „győztes” Európában?

Húsz pap és tudós véleménye: Ferenc pápa eretnek

2019.05.02.
Stofi01
Négy pap és 16 laikus tudós a LifeSiteNews.com oldalon április 30-án egy nyílt levelet publikáltak, amiben azzal vádolják, hogy elkövette a "kánonjog eretnekségi bűncselekményét", és "eretnek pápának" hívják. Levelükben felsorolják a még az egyszerű hívő embereknek is egyértelmű eretnekségeket és részletesen, evangéliumi idézetekkel és értelmezéssel alátámasztják állításukat.

Marc Roscoe Loustau, aki Szentszéknél feljelentette Orbán Viktort és a székelyeket

2019.04.30.
Stofi01
Marc Roscoe Loustau a jezsuiták lapjában írott cikkében azt is megemlíti, hogy a magyar és székely zarándokok felejtsék el, hogy Bergoglio hozzájuk megy, hiszen ez képtelenség akkor, amikor a román elnök meghívásának tesz eleget, s a román elnök a német kisebbséghez tartozik és maga is lutheránus.

Ezeket a cikkeket olvastad már?