Itt járt Bergoglio – A székely szentek, „nem boldogok”…

2019.06.07.
Stofi01
Hossu Iuliu püspök életútja is viharos volt, ám a magyarok elleni atrocitások, gyilkosságok egy része is az ő, és püspöktársai buzdítására történtek. Bűne az volt, hogy nem állt át az ortodox egyházba a második, általa is helyesnek tartott román megszállást követően, ám nem számított arra, hogy a román ortodox egyház a kommunistákkal (is) lepaktál és saját egyházához való hűsége miatt megbüntetik. Hiszen a román terjeszkedés egyik irányítója, kidolgozója volt.

Stoffán György ünnepi beszéde június 4-én

A Vatikán kiegyezett az új uralkodókkal, ezért a Felvidéken minden magyar püspök helyett tót püspököket neveztek ki, így máig nincs magyar püspöke a volt Észak-Magyarország magyarságának. Délen és Erdélyben számos vértanúval gyarapodott az egyház, mert nem hallatta szavát Róma… de elismerni sem óhajtja a Szentszékhez és a nemzethez hő papok áldozatát. 

Csíksomlyó is elesett! - „Menjünk együtt Máriához” – vagy, jöjjön ide Mária!?

2019.05.30.
Stofi01
„Akkor járunk együtt, ha megtanuljuk megőrizni gyökereinket és családunkat, amikor törődünk gyermekeink és felebarátunk jövőjével” – írja, és ez arculcsapása annak a nemzetnek, amelynek legutóbbi száz esztendeje sem szólt másról… mert meg akarta őrizni gyökereit, nyelvét, hitét és gyermekei jövőjét.

Krisztus, Viktor és az EU

2019.05.24.
Stofi01
A félreértelmezett tanítások mételyezik az egyháziakat, a civileket és az egész európai emberi társadalmat. A család, a nő-férfi kapcsolat, a szexuális szabadosság, az abortusz-törvények, az LMBTQ őrület azonban az évszázadokon keresztül kialakult, hatalomtól és jóléttől, a felsőbbrendűségben tobzódó, megtébolyodottak önmagukat is elpusztító agyszüleménye.

Törjünk be a TV-be… – Az országgyűlési képviselőknek tényleg mindent szabad?

A képviselő pedig, amint megkapja a bárcáját e magas beosztásról, máris tudós és király lesz. Azonban, legalább kezelni kellene valahogy ezeket a félhülye „vagy tán egészen az” betörőket. Az őrző-védő szolgálatok kissé ijedős és rémesen határozatlan munkatárasait pedig ki kellene vágni, mint a hetes macskát…

Életveszélyes iskolai pályázatok - átgondolatlanul! Szabályozni kell!

2019.05.20.
Stofi01
Fontos volna, hogy a kormány szakértőkkel konzultálva meghatározza, szabályozza, azokat a helyeket, ahová rettegés nélkül engedheti el a szülő a gyermekét, s ne lehessen kötelezővé tenni a nyugati kirándulásokat, szakmai gyakorlatokat. Hiszen ez utóbbi külföldi munkavégzés, a fiatalkorúak korral járó érdeklődése miatt halmozottan rejti magában a veszélyeket.

Elégia Orbán Viktorért

Mert végre lássuk meg a tényt, amit nem lehet és nem is kell kerülgetni: Ha Orbán Viktor bármilyen okból nem lesz politikai vezető, ha megszűnik Magyarország lelkiismerete lenni, akkor minden elvész! MIN-DEN, amit eddig kínnal és keservvel felépítettünk, elértünk és megteremtettünk a haza, a nemzet és a jövő számára!

Az Úz-völgyi védőfólia és Attila hunjai…

2019.05.18.
Stofi01
Az ember nem tudja, sírjon vagy nevessen ezen az egész histórián, mert a maga nemében talán a világon egyedülálló – egyelőre –, hogy egy nemzet sírkertjét nacionalista őrületében gyűlöletkeltésre használja egy másik nemzet, amely a Magyarországon található, valós román katonahősök sírjaival egyáltalán nem foglalkozik, s amelyeket a magyar állam, az államközi szerződés szerint lelkiismeretesen és kegyelettel ápol.

Önjelölt „nemzetmentők”, honvesztő „hazafiak”… EU választás 2019.

2019.05.14.
Stofi01
Így minden képviselőjük elesik attól a bevételtől, amely a megszokott havi egymilliót biztosítja a semmittevésért. Kellett tehát egy nagy levegőt venni, leporolni a régi kottát és elkezdeni a cigányozást, a zsidózást, és az "Erdélyezést", azaz mindent, ami ma, és a Jobbikos időkben – sokakat megtévesztve – hatásos volt, és ma is az.

Orbán Viktor nem „tévézik” együtt Timmermanssal…

2019.05.13.
Stofi01
Miért fáj ez a visszautasítás a hazai ellenzéknek? Igazából nem is értem. Inkább örülhetnének a Miniszterelnök Úr ebbéli döntésének, hiszen legalább Timmermans nem égett porig – mint a Reichstag – a beszélgetés alatt és után.

Ezeket a cikkeket olvastad már?