Stoffán György: Új (embertelen) Világrend

2019.08.31.
Stofi01
Nem valamiféle végidőket élünk, hanem elért az emberiség egy olyan szintre, amelytől a szellemi és erkölcsi gyengülése folytán nem szabadulhat. A rend és tisztesség nélküli világ, a hitnélküliség és a Teremtő Istentől való elfordulás, mi több: az Isten ellen való támadás maga az öngyilkosság. És mi, Európában és az Európai Unióban, 2019-ben ezen az úton járunk. A hazugság és az önmegsemmisítés útján. Mert a kiindulópont rossz, ránk erőltetett… így a cél is elérhetetlen!

Stoffán György: Csövező demokrácia – avagy „rend a lelke mindennek”?

2019.08.29.
Stofi01
A rendet, a tisztességet, az erkölcsöt ugyanis, nem az újságírónak kell biztosítania. Az újságíró csupán közkatona, tanító, fegyverhordozó… azonban ma a tábornokok nem védik a közkatonát – sem. És ez baj. A sátorozók és anarchisták emberi jogai, az ellenzék büntethetetlen és demokratikus előjogai sokkal fontosabbak, mint a választóké, a békében élni vágyó magyar keresztény állampolgároké. És ez nem bűn… sokkal súlyosabb: hiba!

Stoffán György: A nagy átverés harminc éve… sötét gondolatok Szent István napján

2019.08.19.
Stofi01
Ma is – még mindig – hitegetjük magunkat egy rendszerváltás nagyszerűségével, az új és szabad világ megszületésével, amely magával hozta a Páneurópai Pikniket, a magyar határnyitást, a nagy tettet, amelytől a keleti németek a nyugati németekkel egyesülhettek, amikor az NDK-s Trabantok gazdátlanul rohadtak el a hazai utak mentén, mert a tulajdonosok a szabad világba való kijutás élményét nem akarták e honeckeri játékautóval elrontani.

Sajtóanomáliák… avagy a hazudozás és részrehajlás ártó „művészete”

2019.08.14.
Stofi01
Az újságírás tehát nem egyszerű a maga egyszerűségében, mert az újságíró nem azt írhatja le, amit lát, hanem azt, ahogyan látnia és láttatnia kell. Ugyanakkor vannak egyéni lehetőségei is, hiszen, az, hogy miként interpretálja például az eseményeket, hogyan színezi ki, az már az ő dolga, mint az is, hogy milyen írói stílusban, melyik irodalmi műfajt használja.

Megjelent a Pápáajárás Csíksomlyón... című könyvem

2019.08.04.
Stofi01
Megrendelhető a messengeren és e-mail címemen:
stoffangyorgy44@gmail.com
A könyv ismert okok miatt kereskedelmi forgalomba nem kerül.

Hunyadi-szobor Belgrádban… (karcolat)

Szomorú lett a mennyei kávéház, hiszen nemrégiben egy hősi temetőt gyalázott meg a Magyarországot megszálló egyik hatalom, majd a római pápa látogatásával alázták meg a székelyeket, most meg Hunyadi Jánost gúnyolták ki a legmagasabb állami szinten.

Liberális illiberalizmus vagy illiberális liberalizmus? – Interjú Stoffán Györggyel

2019.07.19.
Stofi01
Sokszor ért efféle ostoba vád, de kijelenthetem, hogy nem vagyok antiszemita. Tehát, nem azért utálok valakit, mert zsidó, hanem azért, ha szar ember. Hogy ebből a fajtából milyen irányból jönnek többen, azt mindenki döntse el. Prohászka egyszer azt írta néhány zsidóra vonatkoztatva, hogy „Ti férgek!” Ma ezzel támasztják alá Prohászka Ottokár mély antiszemitizmusát, mondjuk figyelmen kívül hagyva, hogy a nagy püspök 1927-ben halt meg. Nos, azt azonban elfelejtik megírni, hogy kikről is írta a nagy püspök hogy „férgek”? Azokról, akik a székesfehérvári rabbit le akarták váltani, mert a rabbi megfeddte őket a Tóra alapján, amely azt írja: ne fogadjatok el kamatot, éljetek tisztességesen. Tehát, azokról írta, akik a vallási parancsokat megszegve saját papjukat akarták elcsapni, mert a rebbe az Írás igazságaira hívta fel a figyelmüket.

Stoffán György: Csíksomlyó után… (zarándok-gondolatok)

2019.06.09.
Stofi01
Felemelő, de nem váratlan a tény, miszerint Csíksomlyó az maradt, ami volt. Magyar Mária-kegyhely, ahol a keresztény magyar nemzet találkozik Istennel. Idén is így volt ez. Megtelt a Nyereg a hívő magyarok seregével, akik a Szentlélek eljövetelének ünnepét ülték, „Máriát látni” jöttek Isten szent ege alá, hogy eleget tegyenek őseink fogadalmának.

Stoffán György: MVSZ tűz alatt a Fidesz, a kormány és a nemzeti sajtó – célkeresztben Bayer és Huth

2019.06.08.
Stofi01
A Magyarok Világszövetségének nevezett, összeesküvés elméleteket gyártó nyugdíjas klub, régi jó kommunista módszerek szerint tűz alá vette a nemzeti sajtó munkatársait, s immár Bayer Zsoltot, Huth Gergelyt is keményen támadja internetes oldalán

Avram Iancu utódai meggyalázták a magyar hősi temetőt…

2019.06.07.
Stofi01
Miért nem érti? Miért nem akarja érteni az erdélyi és a hazai főpapság, hogy a pasztoráció nem azt jelenti, hogy megvezetjük a híveket? Nem azt jelenti, hogy kötelezően – hitükre apellálva – elhitetjük, hogy a pápalátogatás az ő érdekükben, miattuk történt!!! (Igazolta-e ezt Jászvásár vagy Balázsfalva?) Hol van a Szent László-i kereszténység, amelyben a magyarság jövője biztosíttatott a Szentszékkel szemben is?

Ezeket a cikkeket olvastad már?