A nemzeti ostobaság éve… avagy, mit kezdünk 2020-ban, 1920-al?

2020.01.14.
Stofi01
A legnagyobb baj pedig abban rejlik, hogy a magyar és székely törekvések, elgondolások nem a magyar agyban születnek, hanem a magyar agyba oltott idegen, és magyarellenes erők által terveztetnek el és oltatnak bele a jó szándékú, de a száz esztendős megaláztatás okán gondolkodásra alig képes szabadságra vágyó hangadók fejébe. "Ha nem tudod legyőzni, állj az élére" - szellemiség szerint, fenntartva az állandó feszültséget és gyűlölködést a felek között. 

„Mi fölzárkóztatás és mi szegregáció?”- Gyöngyöspata drámája

2020.01.14.
Stofi01
Mi fog történni a kártérítés után? Fölzárkózik a patai szegregátum?

Nem! Elmondom mi fog történni. Leadják a sápot az „ügyintézőknek”, kimegy pár hvg-s munkatárs és rtl-es, csinálnak egy ezresért interjút valamelyik „áldozattal”, aki éppen nincs agyon cuccozva és még használható. Lesz egyszer-kétszer dínomdánom, habzsidőzsi és minden megy tovább, ahogy eddig. Az országot megint rasszistának kiáltják ki, élén a miniszterelnökkel és az egész kormánnyal.

"December végén mindig van egy nap... " Karácsonyi gondolatok

2019.12.23.
Stofi01
Mi pedig itt állunk – mert ma még állhatunk! –, és örömünnepet ülve Jézus születésére emlékezve. Az angyalok köszöntését fogadva: „Dicsőség a magasságban Istennek és békesség a földön, a jóakaratú embereknek!”

Szomorú jelen, 25 év után.... - Jogtiprások százada

2019.12.23.
Stofi01
A 20. század azonban megtorolta ezt a nagylelkűséget, jogtalanul elvéve az ország kétharmadát, s e kétharmad sokszínű lakosságát. A bolsevizmus pedig kiirtotta a magyarországi nemzetrész identitástudatát, a határon túl élők iránt érzett felelősséget, s valamiféle internacionalista tudathasadást idézett elő.

Levelet kaptam - közreadom, mert fontos!

2019.12.20.
Stofi01
A tolerancia szó és annak tartalma egy szintén - a XX. században - ultraliberálisok által kitalált dolog, ami mögé bárki, bármilyen okból be tud bújni és ha kell, mint pajzs mögül lövöldözhet a normalitást, erkölcsösséget képviselő és identitástudattal még rendelkező emberekre, Kormányokra!

A DK-s Don Giovanni - főszerepben Zsóti, a vörös szatír

2019.12.18.
Stofi01
A fináléban, a zenei hagyományoktól eltérően elénekli a DK-s Don Giovannival azt a duettet, amelyben szerelmet vallanak egymásnak. Az ária címe „langyos szellő járja át a gatyánkat”… A duett alatt a fegyőr megsimogatja mindkét énekest, és pucéran elhagyja a színpadot. (Így már az új világ szerelmi bugyrait is bemutatják… és elfogadhatóvá válik Don Giovanni megtévedt képküldözgetése.)

Tordai Bence koporsója…

2019.12.16.
Stofi01
A koporsót képzeletben felnyitva mindjárt a szemfedőt látom meg. Szépen hímzett, gyönyörű redőkkel és csipkével a szélén, de nem átlátszó… Cirkalmas betűkkel a közepén: DEMOKRÁCIA.

Cigány származású cserkész vagyok! - Reagálás, a HVG cserkészellenes cikkére

2019.12.14.
Stofi01
Csak halkan jegyzem meg, hogy a kommunisták nem kedvelték a cigányokat, ezt soha ne felejtsük el!!! Szóval a parancsnokunk adott egy riportot a sajtónak, és büszkén mondta, hogy a rendszerváltás után az első cigány cserkész az ő csapatában van. Tehát nem volt ott semmi rasszizmus.

Stoffán György: Bolsevik (HVG-s) kirohanás a cserkészek ellen

2019.12.12.
Stofi01
Nem egyedülálló dolog, hogy a bolsevikok keresztény nemzeti szervezeteket, az egyházat vagy éppen, mint most, a Cserkészetet igyekeznek támadni. Igaz, hogy a Cserkészet sajnos állami és egyházi támogatás híján épp csak, hogy létezik, de ez a kis, keresztény szellemiségű szervezet is csípi a bolsevikok és liberális hazudozók szemét. Ismeretes az a történelmi tény, hogy a HVG szellemi elődeinek hathatós tevékenysége okán rothad a magyar társadalom, az egészségügy, a papság utánpótlása és minden, amihez Rosenfeld Matyi bátyánk hírhedt politikai elitje a demokratikus Magyarországon volt szíves hozzápiszkálni.

Stoffán György: Dörner György és az Újszínház zaklatása

2019.12.11.
Stofi01
Szóval: a botmixeres, LMBTQ-s, pride-párti banda ma erkölcs-csősszé avanzsált, miközben lopnak, esztelenül szórják más pénzét, amiből előbb vagy utóbb kifogynak, mint ezt Margaret Thatcher megjegyezte. És ez az erkölcsös söpredék embereket tesz tönkre, és mindenkit gyűlöl – beleértve a magyarokat is – aki a Fidesszel egyetért, vagy nem hord bolsevik-kisnyilas-liberális kitűzőt… olyan O1G-et…

Ezeket a cikkeket olvastad már?