BWM seregszemle Balatonfűzfőn az új Nat jegyében

2020.03.11.
Stofi01
Mára azonban az új Nat célkitűzései, a kormány oktatáspolitikája megegyezik az alapító elképzeléseivel, miszerint: „A magyar jövő, a nemzettudat, a keresztény értékek megismerése és védelme nélkül nem képzelhető el.”

FELHÍVÁS!!!!

2020.03.09.
Stofi01
FELHÍVÁS!!!!

Gondolatok néhai Nt. Csiha Kálmántól azoknak, akik nem értik mi a haza iránti elkötelezettség

2020.03.09.
Stofi01
Ha nem képes senki utat mutatni elvakult, szavazóinak ezreit eláruló, a haza védelmét a parlamenti szavazásnál megtagadó pártvezetőknek, akkor tegye meg ezt a 20. század legnagyobb erdélyi református püspöke, Csiha Kálmán, örök érvényű tanúságtételével…

Stoffán György:  Ideje volna fegyverkeznünk!

2020.03.08.
Stofi01
Talán egyedül a református egyház vezetői élik meg a hitet annak ami… Böjtre és imádságra szólítanak a vírus ellen. Igaz, ők is bevezettek bizonyos óvintézkedéseket, de úgy, hogy mellette a hitbéli fegyverkezésre is felszólítottak. Mi katolikusok pedig, mintha szégyellnénk a lehetőségeinket.

Kiszáradt szenteltvíztartók, avagy koronavírus ellen – hit nélkül…

2020.03.06.
Stofi01
Ha hittel és hitben élnénk, akkor az egyház vezetői a Rózsafüzér imádkozására, az Úr angyalára hívnák fel a figyelmet, arra ösztönöznék a népet, hogy Istenhez, és a Boldogságos Szent Szűzhöz imádkozzék… hogy teljenek meg a templomok és járuljanak minél többen a Szentségekhez, hogy vigyenek haza is szenteltvizet, amelynek ereje nem mesebeli képzelgés csupán, hanem valós, tisztító erő annak, aki hisz benne. 

Stoffán György: Hová süllyedhet még az igazságszolgáltatás a jogállamnak nevezett magyar párhuzamos társadalomban?

2020.03.04.
Stofi01
(Népbíróságok, ’56 utáni megtorlások, Dávod, SZEVIÉP-ügy, Gyöngyöspata, börtön-biznisz, Borsodnádasdi gyilkosság…)
Csak néhányat soroltam fel az alcímben azon ügyek, időszakok közül, amelyek felháborodást, maradandó fájdalmat, gyógyíthatatlan sebet ejtettek a magyar emberek lelkében, erkölcsi érzékén, vagy generáltak gyűlöletet, elégedetlenséget a magyar, u.n. „igazságszolgáltatás” működése által, 1945-től napjainkig.

Stoffán György: A Koronavírusról – kicsit másképpen…

2020.02.26.
Stofi01
A 21. századi atra mors, azaz a félelmetes halál még nem mutatta ki igazán a „foga fehérjét”. A szemlélődők, s akik mindent „jobban tudnak”, nagyokat röhögnek azokon, akik élni szeretnének, és ezért előre gondolkodva bevásárolnak, fertőtlenítő szerekkel, tartós élelmiszerrel látják el környezetüket, családjukat.

Stoffán György: Wass Albert, Nyirő József és a Mazsihisz

2020.02.16.
Stofi01
Nem, nem akarok régi sebeket feltépni, de amikor az enyémekről rángatják le aljas módon a heget, akkor nekem is eszembe jutnak a megölt rokonok, az ellopott értékek, a magyar múlt, amelyben 1919. óta bizony történtek olyan események, amelyekért a mai Mazsihisz nyugodt lélekkel kérhetne bocsánatot, vagy mondhatna köszönetet.

Stoffán György: Ahogy én látom a gyöngyöspatai problémát… és a megoldást

2020.02.12.
Stofi01
Tudást és értelmet nem lehet furkósbottal beleverni senkibe. Ha pedig megegyezés születne a megítélt pénz, oktatáson keresztül való kifizetése ügyében, a civilek azonnal azt üvöltöznék Brüsszelben, hogy „Orbán Viktor ellopta a cigányok pénzét, hiszen saját tanárait bízta meg a felzárkóztatást segítő oktatással”… Kell ez nekünk?

Fasiszta író, nacionalista NAT… levélforma, a háborgó „demokratikus” pedagógusokhoz

2020.02.04.
Stofi01
Összességében: amelyik tanár egy kicsit is adott magára és diákjaira, az eddig is tanította Wass Albertet, Nyirő Józsefet, Virágh Benedeket, Faludi Ferencet, Szénási Sándort, Mécs Lászlót és Sík Sándort. Ahogyan a zenetanárok Bárdost és Tamás Alajost. Ám ők nem állnak táblával a kezükben tiltakozva a magyar kultúra ellen… A Nat-nak tehát, nem volt elég a felnőtté válás. A harminc év.  Mert Trianon is csak egy vessző utáni kiegészítésként szerepel a történelem tananyagban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?