Stoffán György: Elegem van a hazugságokból!

2020.05.27.
Stofi01
A Kárpát-medence magyarsága is sínylődik… van hasonlatunk nagyban is, hiszen ismét ott állunk kiszolgáltatva, mint egykor Csúrogon, Óbecsén, Zsablyán, Pozsony-Ligetfalun, Földváron… és ezernyi más elfeledett nevű székely faluban, a világháborúk és a békediktátumok után. Mindenünktől megfosztva, lelkünket és hitünket sárba taposva.

Nyílt levél a román nagykövetnek, Marius Gabriel Lazurcanak

2020.04.25.
Stofi01
– Mit szólna a bukaresti parlament alsó- és felsőháza, ha ott elhangzanék egy, a Szabó Tímea által elmondott beszédhez hasonló, de a románokat becsmérlő aljas beszéd, amely a határon túl élő románok megsegítését támadná a világjárvány alatt – vagy attól függetlenül?

Orbán a „tömeggyilkos”…

2020.04.22.
Stofi01
Ki is ezek? Utódok. Szellemi és sok esetben hús-vér utódok, akiknek szülei, nagyszülei különböző országokban a kommunista diktatúra talpnyalói, kiszolgálói, cselédei voltak. Akiknek a szülei, nagyszülei, egy gyilkos eszmét vallottak magukénak pénzért vagy műveletlen, hazátlan proliként.

Néhány szó, Kásler Miklós védelmében

2020.04.15.
Stofi01
a tisztességnek, a becsületnek, a törvénytiszteletnek, és az utasítások betartásának és betartatásának súlyos szabályai vannak, amely szabályok nem felülbírálhatók. E drámai járványügyi helyzetben a regnáló kormány, a miniszter, a kormányfő utasításai felülbírálhatatlanok, és követendők. Aki pedig ennek a követelménynek nem veti alá magát és hivatalát, az ne csodálkozzék azon, ha felmentik.

Nyissátok ki a templomokat!

2020.03.30.
Stofi01
Mert a mi hitünk nem egy üres római téren elmondott, zordan hangzó, esőverte, szürke Miatyánk” szomorúságából áll! A mi hitünk mértéke nem a rettegés és az emberi balgaságból, hitetlenségből eredő ön-, és hitfeladás! A mi hitünk, a reménnyel teli őszinte bűnbánat és a feltámadás isteni öröme, az örök élet ígérete, a gyógyulás és a rossz legyőzésének reménye és ténye – Krisztusban!

Páncélvonat helyett leszavazás

2020.03.24.
Stofi01
A törvénymódosításban arról mindössze, hogy amíg a járvány tart, addig a kormány a járvánnyal kapcsolatos minden ügyben azonnal, a parlament összehívása nélkül is dönthessen, és maradjanak azok az intézkedések, amelyeket a járványt illetően már eddig meghoztak. Ez világosan olvasható a törvénymódosításban is.

Isten Veled Ali!

2020.03.18.
Stofi01
A március 11-én elhunyt mester, Chrudinák Alajos halálhíre bejárta az országot, ám ki tudja milyen boszorkánykonyhából megmérgezték a gyász és a kegyelet érzését... cáfolatok jelentek meg, és az akkor megírt nekrológom a legkülönbözőbb mocskolódások kereszttüzében mégis sok tízezer olvasót ért el. Most, hogy a hivatalos média, köztük a Duna TV is méltóztatott végre közzétenni, a Magyar Nemzet pedig megírni a valóságot, most ismét közreadom búcsúszavaimat... Isten Veled Ali!

Sem mise, sem keresztút, sem Szentségimádás, sem Úrvacsora… sem hit?

2020.03.17.
Stofi01
Bigott lennék, fundamentalista katolikus? Nem! Mert Krisztus követéséhez nem kell katolikusnak lenni… Protestáns testvéreinket is saját vezetőik tiltják el a templomtól, az istentisztelettől, mert ők sem hiszik el, hogy a hit gyógyít… ők sem hiszen Jézusnak… s talán ez azért van, mert Krisztus hozzáteszi – „Menj, de többé ne vétkezzél!” És ez a nehéz. Inkább nem Krisztus által akarunk védekezni, nem a hit által akarunk gyógyulást, mert Krisztus csak „cserébe” adja azt az igaz hitért, s úgy már inkább nem kell, hiszen az nincs! Nem tudunk „fizetni”, még saját érdekünkben sem!

FELHÍVÁS!!!!

2020.03.09.
Stofi01
FELHÍVÁS!!!!

Gondolatok néhai Nt. Csiha Kálmántól azoknak, akik nem értik mi a haza iránti elkötelezettség

2020.03.09.
Stofi01
Ha nem képes senki utat mutatni elvakult, szavazóinak ezreit eláruló, a haza védelmét a parlamenti szavazásnál megtagadó pártvezetőknek, akkor tegye meg ezt a 20. század legnagyobb erdélyi református püspöke, Csiha Kálmán, örök érvényű tanúságtételével…

Ezeket a cikkeket olvastad már?