Nyílt levél Hodász András plébánosnak

2020.08.16.
Stofi01
Forradalmárkodni nem a Te feladatod! Te azonban forradalmárkodsz, és olyan elvek és szellemiség mellé álltál az elmúlt időben, amely szellemiség egy évszázad óta rombol, és mágnesként szippantja magához a magyar fiatalságot, mételyezi a magyar keresztények lelkét.

Beszélgetés mise után… Balatonfűzfőn

2020.08.14.
Stofi01
Balatonfűzfő nemrégiben, mint a mai önkormányzatiság állatorvosi lova vonult be a köztudatba. Hiszen minden, ami rossz és a hozzá nem értésből, cezaromániából, hatalomvágyból ered, megtalálható az amúgy a Balaton kapujának nevezett kisvárosban, ami nem nagyobb, mint egy nagyobbacska falu… ám, annál zűrzavarosabb.

Index-ügy – Felszított gyűlölet Orbán Viktor és kormánya ellen…

2020.07.24.
Stofi01
Tehát, ma már ott tartunk, hogy újságírónak nevezett csoportok is beszállnak egy megrendezett magyarellenes és Magyarország-ellenes színházi előadásba, amely minden képzeletet felülmúl, miközben a DK-hoz közeli lap álinterjút közöl a miniszterelnökkel, DK-s Elena pedig, azt hazudja gyűlölettől habzó szájjal, hogy Orbán Viktor elvett Brüsszelben a magyaroktól rengeteg eurót…

Covid19: Valami nem stimmel az „országszínezéssel”!

2020.07.18.
Stofi01
A fertőzöttek számának mai (2020. július 18.) komolyabb emelkedése, a zöld országokból, azaz Nyugatról, a nyaralásból való hazatérés miatt van. Hiszen a nyugat-európai számok és járványügyi szigorítások is a magyar színezés súlyos hibáját tükrözik és igazolják... ugyanis nem Erdélyből és a Partiumból kerültek haza a fertőzöttek... hanem a politikai és gazdasági "parancs szerint" zölddé vált Nyugat-Európából... 

Nyílt levél DKlárinak

2020.07.14.
Stofi01
Maga semmi mást nem csinált ma a Parlamentben, mint Szamuely Tibort, és Rákosi Mátyást, valamint szeretett – de csak maga által szeretet – nagypapáját idézte meg. És mindenkit, aki a magyarokat gyalázta, irtotta és gyűlölte a történelem során, egészen II. Józsefig visszamenőleg.

Új holocaust, ezúttal a keresztények ellen… 2020.

2020.06.29.
Stofi01
Az öreg washingtoni pap gyalázatos megtámadása nem csupán egy bűncselekmény, hanem ezernyi – jövőbeni – bűncselekményre, mutat, ezernyi bűnt világít meg. Visszahoz egy korszakot, amelyben egykor az öreg szegedi rabbit éppen úgy elhurcolták, mint Esztergom érsekét. Amelyben Márton Áront Magyarországról ki akarták tiltani, és Salkaházy Sárát belelőtték a Dunába azokkal együtt, akiket bújtatott.

Az én „izmusom”

2020.06.27.
Stofi01
A tömeg fellázítása gyerekjáték, hiszen a tömegnek sem intelligenciája, sem műveltsége, sem erkölcse, sem pszichológiája nincsen. Elegendő egy jelszó, és a tömeg egymást támogatva képes rombolni, ölni, pusztítani. Jogokat követel, miközben önmagától veszi el az „ember” elnevezés jogát. Állattá vedlik és esztelenként viselkedő értéktelen teremtmény válik belőle, mert ez a cél.

Turul-szobor, omladozó Lánchíd, helyezkedő jobboldali politikusok…

2020.06.22.
Stofi01
Mi magyarok sem maradunk el a recsegő-ropogó nemzeti összetartozás kapitalista faváza alatt. Hiszen nálunk is bőven vannak eme háttérhatalmi, új internacionalizmusnak szemellenzős, hazaáruló, ügyeskedő, helyezkedő követői. 

A Nemzeti Napló főszerkesztőjének emlékező sorai, az Olvasóközösséghez

2020.06.04.
Stofi01
Az emlékezés, a gyász, a fájdalom nem szűnik, és ma ismét fenyeget ugyanaz a gyűlölet, amely akkor, június 4-én, mint egy bárd csapott le magyar milliókra. Ma is azt követelik tőlünk, hogy ne maradjunk magyarok, legyünk világpolgárok, erkölcsök és identitástudat nélkül. Ne legyünk keresztények, hanem istentagadó kiszolgálói azoknak, akik velünk ezt tették az első és a második világháború után, és a kommunista diktatúra idején. Ma is elvárnák, hogy ne emlékezzünk, nehogy megsértsük valamelyik megszálló hatalom polgárainkat önbecsülését.

Az én Trianonom… – ami nekem fáj!

2020.06.04.
Stofi01
Muszáj-e hallgatnunk a száz éve állandósult Trianon ma is gyilkoló, megalázó, pusztító, lelket romboló folyamatáról és annak okozóiról? Hiszen száz év alatt minden politikai tényező valamit hozzátett a magyar nemzet mai helyzetének kialakításához. Senki nem mer világosan és egyértelműen beszélni, s vannak Trianonhoz kapcsolódó, azzal összefüggő történelmi tények, amelyeket csak kenegetünk ilyen-olyan okoknál fogva.

Ezeket a cikkeket olvastad már?