A Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Iskola sajtóközleménye

Stofi01

K ö z l e m é n y

Kedves Szülők!

A koronavírus miatti iskolabezárással és távoktatással összefüggő miniszterelnöki bejelentést követően, komoly érdeklődés nyilvánult meg iskolánk iránt. Ezért, alább közöljük a balatonfűzfői

Báró Wesselényi Miklós Alapítványi Iskola elérhetőségeit.

A 12 évfolyamos, távoktatási program szerint működő intézménybe - belföldről, a határon túlról és külföldről - év közben történő beiratkozás lehetőségéről, és a hét éve sikeresen működő magántanulói és távoktatási programunkról (ami nem azonos az online oktatással!) részletes felvilágosítást kaphatnak az alábbi telefonszámokon, valamint kérdéseiket e-mailben is feltehetik.

Tisztelt Kollégák, Intézményvezetők!

Iskolánkban 7 éve működik a távoktatási program, amely lehetőséget ad a diákoknak az intézmény által közzétett tananyag követésére, feladatok megoldására, visszacsatolásra, egyéni konzultációra a szaktanárokkal, igény esetén internetes tanórába való bekapcsolódásra.

Iskolánk e programot a miniszterelnöki bejelentés után azonnal felajánlotta a szakminisztérium államtitkárságának, segítségül az átmeneti veszélyhelyzet orvoslására, a szaktárca azonban erre nem tartott igényt. Ezzel szemben, segítséget szeretnénk adni minden érdeklődő intézménynek, amely a jelenlegi vészhelyzetben, kipróbált, egyszerűen alkalmazható távoktatási megoldást keres.

Ezért felajánljuk az általunk kidolgozott, és csaknem egy évtizede alkalmazott távoktatási program megismertetését, az Önök igényei szerint, és a gyermekek érdekében, hogy azt, hasonló esetekben, de általában a 21. századi követelményeknek megfelelően alkalmazhassák saját oktatási intézményeikben.

Elérhetőségeink

Telefonszámok: +36306066176; +363060902057

E-mailcímek:info@balatonfelvideki-iskola.com

Honlapunk címe: https://balatonfelvideki-iskola.com/

Bárdi-Farkas Beáta

intézményvezető sk.

https://stoffangyorgy44.blogstar.hu/./pages/stoffangyorgy44/contents/blog/91830/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?